Hirdetés

Microsoft: „Hallod-e, Rozika te, menjünk a moziba be…”

|

„…tudok egy olyan mozit, hogy valami csuda…” – énekelhetné a Microsoft: a Live-on keresztül filmeket tölthetünk majd le.

Hirdetés

Eddig csak az USA-ban működött az Xbox Live filmletöltés lehetősége, viszont most végre Európába is hamarosan megérkezik. A filmekért egyenként 250 pontot (kb. 700 forint) kell majd fizetni a hagyományos és 380-at (kb. ezer forint) a HD felbontású filmekért. Ez nem is hangzik rosszul (különösen a HD film), viszont az már kevésbé pozitív, hogy miután elkezdjük nézni filmet, csak 24 óráig nézhetjük még meg, utána már nem tudjuk. Ehhez képest a szolgáltatás a mi pénztárcánknak talán kicsit drága… A filmek között egyébként első körben többek között a Matrix trilógiát, az Ocean’s Elevent, vagy a Training dayt nézhetjük meg.

matrix_m_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)