Hirdetés

Mostantól bárki vehet Microsoft HoloLenst

|

Korábban csak a Microsoft által jóváhagyott fejlesztők szerezhették be a cég kiterjesztett valóság szemüvegét, de mostantól bárki előtt nyitva áll a lehetőség - már amennyiben Észak-Amerikában él.

Hirdetés

Régóta nem hallottunk róla, de azért halad a Microsoft HoloLens fejlesztése. Nem tudjuk, milyen projektek készülnek a háttérben, de az biztos, hogyha egyszer valaha az átlag felhasználók kezébe jut, Minecrafttal simán használhatják.

Aki korábban hozzá akart jutni egy ilyen eszközhöz, annak külön jelentkeznie kellett a Microsoftnál. Mostantól viszont az Egyesült Államokban és Kanadában élő érdeklődők szabadon megrendelhetik, mindössze 3000 dollárt (kb. 841 ezer forintot) kell érte kifizetni. Az árult modell ugyanaz, amit 2015 óta használhatnak a fejlesztők. 

Ha a cég később a világ többi országában is elérhetővé teszi a Hololenst, az ár valószínűleg még ennél is magasabb lesz kezdetben. Azt javasoljuk, egyelőre ne utazzatok át a tengerentúlra, mert ha sikerül is vásárolnotok egyet, nem nagyon tudjátok mivel használni, hacsak nem fejlesztetek rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)