Hirdetés

Microsoft Palladium

|

Teljesen új alapokra helyezné a biztonságot a Microsoft, írja a Newsweek. Nem az év eleji nagy felbuzdulásról van szó, hanem egy grandiózus, hosszútávú tervről, amely jelenleg Palladium kódnéven fut, és kulcsfontosságú változtatásokat eszközölne a PC-architektúrában. A cél a biztonsági rések, a hackertámadások kiküszöbölése, a személyes adatok maximális védelme és ellenőrzése akár az után is, hogy az elhagyta számítógépünket. Ami igazán érdekessé teszi, hogy szükséges hozzá egy biztonsági chip, amelynek gyártására máris megegyezés született az Intellel és az AMD-vel. Hogy pontosan mi lesz ebből, azt nehéz megjósolni, de ha van valami új hír vagy konkrétum, visszatérünk rá.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)