Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Pécs - már kaphatóak a jegyek

|

A mai naptól lecsaphattok a pécsi Microsoft PlayIT Show mindhárom jegytípusára. Ne maradjatok le, mutatjuk még egyszer, hol tudjátok megvenni a belépőket.

Hirdetés

Pár napja már beharangoztuk, hogy most hétfőn fog elindulni a pécsi Microsoft PlayIT Show jegyeinek értékesítése. A jegyek pár órája már kaphatóak is, úgyhogy gyorsan megmutatjuk még egyszer az összes értékesítési pontot, hogy nehogy lemaradjatok az elővételes jegyekről.

Ebben az évben először a pécsi PlayIT mindhárom jegytípusát lehetőségetek lesz online megvásárolni három jegyértékesítési rendszeren keresztül is. Az elővételes Normál napijegyek mellett a Deluxe Edition és Collector's Edition belépőket is meg tudjátok mostantól kezdve vásárolni a PlayIT hivatalos weboldalán, valamint a TIXA és a Ticket Express oldalain. Ha pedig személyesen szeretnétek beszerezni a jegyeket, akkor ezt a Laptopszalon pécsi üzletében, illetve a Ticket Express jegyirodáiban tehetitek meg.

Ne felejtsétek el, hogy a prémium kategóriás jegyekből idén is csak limitált darabszám kerül értékesítésre és ezek a jegytípusok fogynak el a leggyorsabban. Ha nem szeretnétek lemaradni, akkor siessetek a vásárlással!

Microsoft PlayIT Show Pécs

Időpont: 2016. szeptember 10., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO CENTER, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)