Hirdetés

Microsoft Surface támogatást kap a Halo 4?

|

Azt már az E3 óta tudjuk, hogy a Wii U-ra adott válasz a Microsoft részéről a Surface támogatása. Most a Halo 4 neve is felmerült.

Hirdetés

Don Mattrick, a Microsoft Interactive Entertainment Business szekciójának elnöke a GameBeat 2012 keretein belül felfedte, hogy a cég készülőben lévő, Surface névre keresztelt tablete támogatni fogja a Halo 4-et.

Azt ugyan már nem részletezte, hogy a Surface miképp fog együttműködni játékkal, de nagy esély van rá, hogy a Microsoft ilyen módon hasznosítja majd az E3-on bemutatott SmartGlass technológiát.

Mattrick azt is kiemelte, hogy a Surface az Xbox 360-nal és a későbbi Microsoft konzolokkal, illetve játékokkal is kompatibilis lesz. A Halo 4 november 6-án, míg a Surface - a Microsoft ígérete szerint - október végén jelenik meg. Kíváncsian várjuk mi sül ki ebből a párosításból.    

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)