Hirdetés

Windows 10 - már biztos, hogy készül a Game Mode

|

Hamarosan még gyorsabban futhatnak majd a játékok a Windows 10-en ennek az új feature-nek köszönhetően.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy a Microsoft készülődik egy érdekes újdonsággal a Windows 10-et futtató játékosok számára, viszont az eddig pletyka szintjén terjedő hír most megerősítést nyert és egészen biztos, hogy készül a Game Mode.

Az Xbox egyik mérnöke, Mike Ybarra az Xbox Wire-ön tett közzé egy bejegyzést, amelben megerősítette, hogy a Windows 10 következő nagy frissítése a játékosoknak készül:

"A Game Mode lényege, hogy optimalizálja a Windows 10-et úgy, hogy nagyobb teljesítményt érhess el a játékokban. Ez egy elég nagy lépés a Windows számára, mi pedig alig várjuk, hogy a tesztelők kipróbálják és elmondják nekünk a véleményüket. Rengeteg újdonságon dolgozunk még, amit szeretnénk megmutatni, úgyhogy legyetek türelemmel."

Korábban felmerült, hogy ez a feature esetleg csak Universal Windows Platform alkalmazásokkal működik majd, viszont Ybarra a Twitteren megerősítette, hogy Win32 és UWP alapú játékok egyaránt benne vannak a képben:

A Windows Insiders program tagjai már ezen a héten láthatnak majd változásokat, a többieknek viszont egy kicsit még várnia kell. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)