Hirdetés

Egér és billentyűzet támogatást kaphat az Xbox One?

|

Phil Spencer nagyon szeretné, ha előbb-utóbb a PC-s perifériákat is támogatná a konzol.

Hirdetés

Újra és újra előkerül a kérdés, hogy az Xbox One mikor fogja végre támogatni az egeret és a billentyűzetet, ez pedig most különösen aktuális lett, hiszen hamarosan megjelenik a Halo Wars 2, ami tipikusan az a fajta játék (lévén stratégia), amit egérrel sokkal hatékonyabban lehet játszani, mint kontrollerrel.

Egy rajongó most ismételten megkérdezte Phil Spencert erről a dologról, az Xbox divízió vezetője pedig elárulta, hogy a játék megjelenésekor még biztosan nem lesz kész ez a feature, de ő és a csapat nagyon szeretné, hogy később hozzá tudják adni ezt a fajta funkcionalitást.

Alapvetően nem tűnik nagy dolognak, de ha egy kicsit jobban belegondolunk, annyira nem meglepő, hogy ennyit ülnek rajta. Elég csak azon elgondolkodni, hogy mennyire felboríthatná az egyensúlyt mondjuk egy FPS-ben (vagy akár a Halo Wars-ban), hogy mindenki másféle kontrollerekkel játszik és ha visszaemlékszünk, pont emiatt nem sikerült anno a platformok közötti játékot sem igazán megoldani.

Ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk rá, hogy meg tudják-e oldani, hiszen a választás lehetősége mindenkinek jó. Ti mit gondoltok erről? Hogy tudna ez jól működni konzolokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)