Hirdetés

Halo 5 - hamarosan megérkezhet PC-re?

|

Hivatalosan még nem érkezett bejelentés, de a szemfüles rajongók észrevettek valamit, ami okot ad a reménykedésre.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Microsoft szeretné alaposan átdolgozni a Windows 10-es Xbox alkalmazást, viszont most végre hivatalosan is előbukkant a béta verzió, a szemfüles jelentkezők pedig egy igen érdekes dologra figyeltek fel az app reklámanyagában. A leírás szerint az alkalmazás használatával böngészhetünk az Xbox kínálatában és letölthetünk új játékokat az Xbox Game Pass segítségével, ami elég gyanúsan arra utal, hogy gyakorlatilag mindent, ami ott van, azt Windows 10 alatt is játszhatunk majd. 

Hirdetés

Ez persze már önmagában is igen izgalmasan hangzik, viszont még ennél is érdekesebb, hogy az oldal fejlécében világosan látszik a Halo 5 ikonja:

Nyilván ehhez nem tartozik hivatalos bejelentés és könnyen előfordulhat, hogy a Microsoft illetékes grafikusával egyszerűen elszaladt egy kicsit a ló, de egyáltalán nem lenne megalapozatlan, főleg ha visszagondolunk, hogy a The Master Chief Collection is eljut hamarosan PC-re, miután az alapját képző játékok nagyon sokáig elérhetetlenek voltak ezen a platformon.

Ettől függetlenül azért érdemes továbbra is fenntartásokkal kezelni ezt az információt, de reménykedni mindenképpen lehet. Ti szívesen látnátok a Halo 5-öt PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)