Hirdetés

Mi történt a GameStarral?

|

Tragikus hirtelenséggel más lett az oldal, megújult a GSO sunyi módon. Reméljük tetszik, mutatjuk!

Hirdetés

Nehéz ilyenkor értelmesen belekezdeni a köszöntőbe, egyrészt a meghatódottság ugye, másrészt meg egy megújulás kb. annyira megterhelő folyamat, hogy a végén már csak szemzselével gépelek. Várjatok is kicsit, odébb teszem az arcom a billentyűzeten...

Szóval kedves barátok, olvasók, régi- és új GameStar közeli népesség, örömmel jelentjük nektek, hogy megújultunk! Titokban, föld alatt mozgolódtunk eddig, mert meglepetést akartunk, és egyébként nem is annyira a dizájn, sokkal inkább a technikai háttér változott.

Hogy mit vehettek ebből azonnal észre?

Először is mostantól teljesen reszponzív az oldal, nincs többé mobilsite, mindenki ugyanazt látja, érzékeli, kapja minden lehetséges méretben, aminek már így 2016-ban nagyon ideje volt.

Másrészt a főoldalon mostantól sokkal több tartalom, extra érdekesség, móka-kacagás helyet kap, magazinosabb, látványosabb lesz az egész élmény, legalábbis mi ezt gondoljuk, és reméljük, hogy nektek is annyira tetszik majd, mint nekünk.

Szintén nagyon fontos, hogy mostantól nem csak siránkozunk, hogy támogassátok a GameStart, és kapcsoljátok ki a reklámblokkolókat (mert ugye erről beszéltünk már: nincs semmi ingyen, és ha ezt nem látjuk be, akkor hamarosan komoly bajok lesznek az online médiával), hanem egy saját megoldást is letettünk az asztalra: mostantól aki vásárol GameStar magazint, az az oldalon regisztrált profillal és aktivált GameStar Plus kóddal bannerek nélkül élvezheti az oldalt. Ennek részleteiről itt olvashattok többet, kattintsatok gyorsan, aztán gyertek még vissza, mert mondok még dolgokat.

És még a GameNight is?

Külön öröm, hogy a GameNight rendezvényünk is (amit csak amolyan gamer házibuliként tartunk számon a Barcraftos barátokkal közösen) is saját oldalt kap napokon belül, így mindent megtalálhattok egy helyen a rendezvényekről. Azokról is, amelyeken már ott voltatok, és azokról is, amelyek még csak várnak titeket, hogy legyen egy kellemes esténk közösen. Addig is itt egy apró teaser, hogy mit fog látni az, aki rákattint:

És még nincs vége...

Mint minden újjászületésnél (ahol nem csak a kirakat, hanem az egész rendszer megújul) még vannak hiányosságok, és hibák. Biztos ti is találtok majd, egyrészt köszönjük, ha ilyenkor ezt jelzitek nekünk, másrészt örülünk, ha türelmesek is vagytok. Még bontogatjuk szárnyainkat, botladozunk első lépéseinkben, de reméljük, hogy hamarosan minden a helyére kerül, és ti is elégedettek lesztek.

Szóval az egész GameStar csapat köszöni nektek, hogy itt vagytok, gyertek vissza minden nap, azon leszünk, hogy sose bánjátok meg. Most pedig ragadjatok billentyűzetet és írjátok meg kommentben, mi az ami tetszik, milyen hibát találtatok, vagy hogy milyen extra ötletetek van a GSO-val kapcsolatosan.

Üdv

HP
(a GSO főszerkesztője)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)