Hirdetés

Might & Magic Heroes VII - önálló kiegészítőt kap

|

Bár a Might & Magic Heroes VII sem a játékosoknál, sem a kritikusoknál nem teljesített túl jól, azért a Ubisoft bepróbálkozik egy új kiegészítővel, hátha.

Hirdetés

A széria huszadik évfordulójának apropójából a Ubisoft és a Limbic Entertainment meglepte a rajongókat egy új résszel, a Might & Magic Heroes VII-tel, amely megpróbálta az elődök összes pozitívumát magába olvasztani és továbbfejleszteni azt. Azonban ahogyan az tesztünkből is kiderül, a varázslat sajnos elmaradt. A később érkezett javítások azért csiszoltak valamicskét rajta, többek között ezekre is kitértünk a stratégiának szentelt GameStart sorozatunkban.

Fél évvel az alapjáték megérkezése után a Ubisoft úgy ítélte meg, hogy van igény egy különálló kiegészítőre, így bejelentette a Trial by Fire-t, amelynek futtatásához nincs szükség a Might & Magic Heroes VII-re. A Trial by Fire két egyedi kampánnyal rendelkezik, amelyek öt évvel játszódnak a Heroes VII eseményei, vagyis a homcresti csata után, amikor is Ivan Griffin, a Szent Griffin Birodalom első uralkodója diadalmaskodott. A kiegészítő tartalmaz továbbá hat új skirmish térképet, két bónusz szcenárió térképet (amit a Heroes IV ünnepelt írója, Terry B. Ray jegyez), a Fortress frakció visszatérését (az egyedi Rune Magic erejükkel), valamint számos játékmechanikai fejlesztést. Jó hír, hogy utóbbiakhoz nem szükséges a Trial by Fire beszerzése, egy globális frissítés keretében meg fogják kapni az alapjátékkal rendelkező felhasználók is. 

A Might & Magic Heroes VII - Trial by Fire kiegészítő a Ubisoft bejelentése alapján június másodikán jelenik meg, kizárólag PC-re. Nektek hogy tetszett a Limbic stratégiai játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)