Hirdetés

Mighty No. 9 - amikor a stáblista hosszabb, mint a játék

|

Végigülni egy játék credits részét tiszteletreméltó tett, de a Mighty No. 9 esetében senki nem fog megsértődni, ha nem nézed végig mind a 4 órát.

Hirdetés

A Mighty No. 9 útja meglehetősen rögös volt. Többször is el kellett halasztani a megjelenést, és amikor végre kijött, akkor sem aratott osztatlan sikert. Mondjuk legalább rengetegen támogatták a projektet, akiket egyébként mind fel is soroltak a stáblistában. De tényleg.

A játéknak 67 ezer támogatója volt Kickstarteren, és a fejlesztők úgy döntöttek, hogy mind a 67 ezer nevet kiírják a stáblistában, ami nagyon szép dolog csak így egy 4 órás credits részleget kapunk a játék végén (ami egyébként tényleg hosszabb mint a játék). Ezt még az sem várja végig, aki benne van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)