Hirdetés

Milyen, ha az ágyban nincs határ?

|

Aludni fontos és nagyon kellemes dolog, de akadnak olyan emberek, akik még ebben a tevékenységben is az önkifejezést keresik. Extrém módon persze.

Hirdetés

A hálószoba sokak számára szentély, a valóban privát szféra, a végső menedék, de akadnak olyanok, akik inkább itt is azt fejeznék ki, hogy ők mennyire különleges személyiségek. Bizony a fantázia nem egy túlságosan korlátolt dolog, ha extrém ötletekről van szó, akkor az ágyban sem lehet határokat szabni.

Az Electrose válogatott néhány őrült geek fekhelyet, amelyekbe nem tudjuk, hogy mennyire érdemes belefeküdni, de látni érdemes őket, az biztos. Ezen az oldalon a 10 legőrültebb ágy vár rád, érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)