Hirdetés

Minden idők legjobban eladható oprendszere a Windows 7

|

Redmond történelmet írt a Windows 7-tel - legalábbis eddig úgy tűnik.

Hirdetés

Craig Beilinson, a Microsoft marketingigazgatója szerint a Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 7 lehet az eddigi legjobban- és leggyorsabban fogyó szoftver a cég történelmében.

Feltevéseit különböző statisztikai elemzésekre hivatkozva tette, bár pontos információkat és kézzel fogható számadatokat nem volt hajlandó elárulni az eladásokat illetően.

Hozzátartozik, hogy például a Windows XP idejében még jóval kevesebb számítógéppel rendelkeztek a hétköznapi háztartások, így evidens, hogy például  a Windows 7-ből több fogy, mint anno a Windows XP-ből.

Ráadásul a Vista népszerűtlensége abból is adódhatott, hogy komoly támogatási gondokkal küzdött a kezdetektől fogva, bár később orvosolták a hiányosságokat, de már nem tudta megmenteni a szoftvert.

A Windows 7 kedvező fogadtatása megreformálta a PC-k eladási mutatóit is, hiszen nagyon sokan az új oprendszer hatására vásároltak új számítógépet, akciós, előretelepített Windows 7-tel egyetemben, továbbá a karácsonyi periódus is pozitív irányba terelte a folyamatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)