Hirdetés

Minecraft - a játékban épített Atari 2600 emulátor egyszerűen csodálatos

|

A Minecraft lehetőségei tényleg szinte korlátlanok - ezúttal egy működő Atari-emulátort készített valaki.

Hirdetés

Már eddig is tudtunk, hogy a Minecraft a végtelen kreativitás egyik legjobb játékos színtere, de a Seth Bling nevű játékos-programozó a talán legkomplexebb építményt hozta össze. Ez pedig nem más, mint egy működő Atari 2600.

A kreálmány 3D interfésszel is rendelkezik, de a frissítési ideje sajnos annyira lassú, hogy gyakorlatilag játszhatatlan. A klasszikus Donkey Kongot vagy a Space Invaderst viszont így is animálva követhetjük végig.

De talán nem is a játék itt a lényeg, hanem az, hogy mindezt a Minecraft alapjátékban készítette, modok és kiegészítők nélkül. Bling egyébként részletesen elmagyarázza, hogyan készítette az emulátort, és aki érdeklődne a programozás, vagy a komolyabb Minecraft-építészet iránt, annak mindenképpen érdemes végignéznie, sokat lehet belőle tanulni.

Aki a saját játékában is ki szeretné próbálni Minecraft-Atarit, az ezen a linken le tudja tölteni a szükséges fájlokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)