Hirdetés

Minecraft - új játékmód jön, amiben a harc a lényeg

|

A Minecraft Battle módja leginkább az Éhezők viadalához hasonlít, és izgalmasnak hangzik.

Hirdetés

Egyre többen mennek rá az Éhezők viadala-vonalra, pont akkor, amikor a franchise fő szála lezárult. A The Culling kimondottan a "csak egy maradhat" elvre épül, a Minecraftban pedig az eddigiek mellett hamarosan életre-halálra küzdhetünk az életben maradásért.

A jelen állás szerint csak a konzolos (tehát PlayStation, Xbox és Wii U) változatokban játszható Battle mód júniusban jön. Három pálya valamelyikén kezdünk hét másik játékossal együtt (vagy oszott képernyős módban legfeljebb négyen), mindegyiken el van helyezve néhány láda, amikben random loot található. Ha lejár egy számláló, ezekhez kell odarohannunk, kinyitni, és kiszedni azt, amit benne találunk. A felszedett tárgyak vagy a harcban segítenek, vagy a túlélést garantálják, lehetnek fegyverek, bájitalok vagy ételek is. Akinek nem sikerül időben ládát nyitnia, azt a többiek gyorsan elpusztítják.  Aki lootot szerez, az egy darabig védettséget élvez, de utána könyörtelenül megy a harc. 

Egy kör nagyjából öt percig tart, a pályák közepes méretűek. Alapvetően ingyenes lesz, de új pályákat vásárolhatunk majd később.

A jövőben további, hasonló minijátékok is várhatók. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)