Hirdetés

Minecraft - és Kínát felépítetted már?

|

Már dörzsölhetik a tenyerüket a Minecraft rajongók, hamarosan ugyanis megérkezik a legújabb csomag, amivel egy pillanat alatt Kínában érezhetjük magunkat.

Hirdetés

A Minecraft továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, így több millió játékos örülhet majd azoknak az újdonságoknak, amelyek október 4-én kerülnek majd be a játékba.

A Chinese Mythology pakkért 5 dollárt kell letenni a konzolos játékosoknak, akik cserébe egy előre generált világot (sárkányok lakta hegyvidékkel, monostorral és egyéb extrákkal), valamint több tucat új skint és új zenéket is kapnak.

Ezzel egy időben egy ingyenes frissítést is kap a Minecraft: Console Edition, amivel bekerülnek majd a jegesmedvék, termeszthetünk céklát, és akár egy igluba is beköltözhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)