Hirdetés

Minecraft: Story Mode - nyakunkon a hatodik epizód

|

Alig pár nap múlva elérhetővé válik a Minecraft: Story Mode legújabb fejezete.

Hirdetés

Március végén hagytuk legutóbb magára a Minecraft: Story Mode főhősét, akkor jelent meg ugyanis az ötödik epizód. Mint kiderült azonban, nem ez lesz az epizodikus játék utolsó része, és szerencsére már nem is kell tovább várnunk Jesse történetének folytatására.

A Portal to Mystery címmel jelenik meg egészen pontosan június 7-én a Minecraft: Story Mode - Episode 6. Az új rész kapcsán a Telltale Games közzétett egy videót, melyben a játék karaktereinek szinkronhangjai mesélnek magukról és a történetről is. Az A Portal to Mystery szinkronhangjai ugyanis között több ismert youtuber is feltűnik. Íme a teljes lista: Joseph Garrett (Stampy Cat), Stacy Hinojosa (Stacy Plays), Dan Middleton (DanTDM), Lizzie (LDShadowLady) és Jordan Maron (CaptainSparklez).

Ezen felül még két új epizódra számíthatunk a jövőben. A Minecraft: Story Mode PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, PlayStation Vitán, Xbox 360-on, Xbox One-on és Nintendo Wii U-n is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)