Hirdetés

Minecraft - új játékmód érkezett

|

A mai napon rajtol a Minecraft új játékmódja - a hivatalos minijáték a egy ingyenes patch formájában érkezik meg konzolra.

Hirdetés

A mai ingyenes frissítéssel elérhető lett a Minecraft konzolos verziójának második minijátéka, a Tumble. A játékmód PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on is egyaránt élvezhető.

A nemrégiben megjelent Battle módot követően a Tumble is egy PvP-alapú játék. A cél a többi játékos kiiktatása, viszont ez nem a hagyományos módon történik, ugyanis itt ki kell ütni a másik alól az aréna padlóját.

A játéktér alatt láva húzódik, így aki leesik, az egyúttal ki is esik a meccsből. A kör nyertese értelemszerűen az utolsó talpon álló játékos. Igazán egyszerű koncepció, de pörgős, gyors mókához tökéletesen megfelel. Néhány streamer már bele is vetette magát a harcba, el lehet lesni pár trükköt tőlük.

A patch-csel emellett új Battle map-csomag is érkezett, de ezért már ki kell csengetni néhány dollárt.

Nektek hogy tetszik a Tumble mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)