Hirdetés

Minecraft - a működő telefon, amivel videótelefonálni is lehet

|

Sok menő dolgot láttunk már a Minecraft világában, de egy teljesen működő telefont még nem. Emberünk egy konkrét hívást lerendezett odabentről.

Hirdetés

Én folyamatosan elképedek azon, hogy amíg nekem egy tisztességes ház felhúzása is egy fél napba telik, addig emberek olyan csodákat építenek a Minecraft elemeiből, mint egy működő telefon. Nem vicc, a lenti videón CaptainSparklez fel is hív vele valakit.

A készülékkel lehet netezni és videótelefonálni is. Természetesen a böngészés nem túl kellemes, mivel azért elég nagy kockákból akarja összerakni a képet az eszköz, ami megnehezítené mondjuk egy cikk elolvasását, de működik. A videótelefonálásnál az a legnagyobb poén, hogy a telefon túloldalán igazából Minecraft karakterünk látszik.

CaptainSparklez érdemeiből kicsit sem von le az, hogy igazából a Verizon felkérésére, pénzért rakta ezt össze. Ez a legmenőbb promóciós anyag, amit egy ideje láttam. Azért kicsit veszélyes már belegondolni, hogy még a pizzarendeléshez sem kell kinézni a Minecraftból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)