Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - véres lesz, mint a Chivalry

|

Miután a csapat előző játéka is elég durván bánt a benne szereplő lovagokkal, a Mirage: Arcane Warfare harcosaira sem vár sokkal jobb sors.

Hirdetés

A Torn Banner Studios nem titkolta, sőt még a Mirage: Arcane Warfare címével is megmutatta, hogy nagyban épít majd az előző alkotására az idén megjelenő mágikus-kaszabolós játékban. Ahogy a most kiadott fejlesztői videóban elmondják, ehhez hozzátartozik az is, hogy ismét rendkívül véres effektek kísérik majd a halálunkat, ha legyőznek minket egy párbajban.

Ahogy kifejtették, ez persze közel sem öncélú, ugyanis a vérnek, a repkedő végtagoknak és holttesteknek nagyon is valós funkciója van. Például a Mirage: Arcane Warfare úgy jelzi majd, ha valakinek csak kevés életereje maradt hátra, hogy vérrel borítja el a még élő karakter modelljét is, ezzel jelezve az ellenfeleknek, hogy könnyebb prédáról lehet szó. A vér emellett érdekes ellenpontot is jelent majd a gyönyörű tájakkal szemben, ahol egymást kaszabolhatjuk, illetve azzal is mélyíti a játék hangulatát, hogy a vérfoltok alapján elképzelhetjük a korábban lefolyt párbajokat is.

A Torn Banner tagjai meg sem próbálták letagadni, hogy ez a fajta brutalitás mára egybeforrt a csapat nevével, de nem is nagyon szeretnék. Ugyanis elmondásuk szerint a mágiának köszönhetően még messzebb repülő ragdollok még egyfajta groteszk humor forrásai is lehetnek, ahogy a repülő testrészeket is azért tartották meg, mert segítenek benne, hogy még erősebbnek érezzük magunkat egy-egy nehezen megszerzett győzelem után még akkor is, ha előtte tízszer minket daraboltak fel. "Tulajdonképpen azt szeretnénk, ha a játék egy nagy stresszlabda lehetne, amin levezetheted a mindennapi élet feszültségét" - mondták a fejlesztők.

Mit gondoltok, sikerül majd megismételni az előző játék sikerét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)