Hirdetés

Késik a Mirage: Arcane Warfare, de hamarosan jön az első teszt

|

A Mirage: Arcane Warfare megjelenését jövőre csúsztatta a Torn Banner Studios, de addig több hullámban is esélyünk lesz rá, hogy kipróbáljuk a varázslattal megbolondított kaszabolós játékot.

Hirdetés

A Mirage: Arcane Warfare nagyban épít az elődjének számító Chivalryre, az viszont így is elég meglepő volt, hogy viszonylagos csend után az E3-on már őszre ígérte a teljes játék megjelenését a Torn Banner Studios. Ezt most el is halasztották, de egyben jó híreket is hoztak.

Szeptemberben elindítják a játék első zárt alfatesztjét, aminek a játékosait ugyan egy titoktartási megállapodás köti majd, de a nyilvánosság bevonása nélkül is sok értékes tapasztalatot jelent majd a fejlesztőknek. A Mirage: Arcane Warfare első tesztjébe a készítők szerint idővel mind a negyvenezer játékos bejut majd, akik eddig regisztráltak egy kipróbálási lehetőség reményében. De aki eddig nem tette volna, még most is jelentkezhet, méghozzá itt.

A teljes játék rajtját 2017 első negyedévére tolta a csapat, ami azt jelenti, hogy potenciálisan elég közel jelenik majd meg a szintén közelharcra koncentráló For Honorhoz. A jövő évi megjelenés előtt egyébként egy második, rövid bétakört is tart majd a Torn Banner, így annak sem kell elkeserednie, aki esetleg az alfába nem jutna be.

Ti várjátok már a Chivalry folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)