Hirdetés

Modern páncélosokkal erősít a World of Tanks Console

|

Csupán idő kérdése volt, hogy a második világháborús tankok mellett felbukkanjanak ma is aktív szolgálatot teljesítő harckocsik a Wargaming játékában.

Hirdetés

Nyolc éve már annak, hogy (először még bétaként) elindult a World of Tanks konzolon is, méghozzá Xbox 360-on. Ez a verzió 2020 júliusáig húzta, de öröksége továbbél Xbox One-on, PlayStation 4-en, valamint már Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön is. A felsorolt platformokon együttesen 21 millióan hódolnak a tankcsaták örömeinek, egy ekkora játékosbázis pedig rendszeres törődést igényel, nehogy olvadásnak induljon, hanem épp ellenkezőleg, még nagyobbra hízzon.

Ezt a célt szolgálják a különböző események és szezonok (legutóbb a filmtörténelem legismertebb akcióhősei köszöntek be), valamint az olyan tartalmi bővítmények is, mint az április 27-én élesedő Modern Armor kiegészítő.

Hirdetés

Bizony, nemcsak az ingyenesen játszható World of Tanks Console, hanem a franchise történetében is ez lesz az első alkalom, hogy ismert modern páncélosokba pattanva kergethetjük egymást a harcmezőn. Attól senkinek sem kell tartania, hogy felbukkanásuk temporális anomáliát és egyensúlybeli zavart okozna a második világháborús ütközetekben, ugyanis a játék külön, egymástól elszeparáltan kezeli majd a korszakokat. Magyarán esély sincs rá, hogy amerikai M1A2 Abramsek és szovjet T-72BM-ek prédájává váljanak a német Tigrisek.

TJ Wagner, a játék kreatív direktora a következőképpen nyilatkozott a konzolexkluzív (legalábbis egyelőre) kiegészítőről:

"Roppant izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a modern tankokat azon a globális jelenségen belül, melynek neve World of Tanks. Szenvedélyes játékosaink végre rátehetik a kezüket a modern korszak legismertebb páncélosainak némelyikére. A stúdióban mindannyian keményen dolgoztunk azon, hogy az új és izgalmas, konzolokon átívelő élményt nyújtó Modern Warfare képében leszállítsuk az eddigi legnagyobb World of Tanks bővítményt."

A fenti videón túl kaptunk még fél tucat képet, így közelről is szemügyre lehet venni a modern harckocsikat, a megjelenési hátralévő szűk két hétben pedig várhatóan további információkat is közöl majd a Wargaming, például a pályákról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)