Hirdetés

Monster Hunter Frontier Z - újabb résszel bővül a széria

|

A Monster Hunter Frontier sorozat legújabb, Z verziója idén ősszel lesz elérhető a játékosok számára.

Hirdetés

Legutóbb tavaly jött ki spin-off a Monster Hunter Frontier Onlinehoz és azóta nem is hallatott magáról sokat a játék. A fejlesztő Capcom azonban most bejelentette a Monster Hunter Frontier Z eljövetelét. Jöttére november számítsatok, kelet felől.

Akiknek már megvan a Monster Hunter G, azok már a megjelenés előtt, november 9-től frissíthetik a Z verzióra a játékot PC, PS3, PS Vita, Xbox 360 és Wii U platformokon. A Z egyébként csak november 22-én startol majd először PS4-en, de ezen a konzolon eleinte csak Japánban lesz elérhető.

Arról egyelőre nincs szó, hogy a játék nyugaton is megjelenik-e majd angol nyelven, de hogy csorgassuk a nyálunkat, legalább jó sok képet kaptunk a fejlesztőktől. Katt a képekért:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)