Hirdetés

Mortal Kombat - titkos menüket találtak az első három részben

|

A Mortal Kombat 1, 2, 3 és Ultimate Mortal Kombat 3 játékok mindegyikében van egy-egy titkos menü, és ezekre csak most, 20 évvel a megjelenésük után sikerült rátalálni.

Hirdetés

Több mint húsz év telt el a Mortal Kombat sorozat harmadik részének megjelenése óta, a korábbi részek pedig értelemszerűen még régebbiek. Van viszont a világon néhány működő árkádgép, amiket néhány rajongó ugyanolyan lelkesedéssel nyomkod, mint annak idején. 

A YourMKArcadeSource YouTube csatornán jelent meg egy videó, melynek készítője megmutatja, mi történik, ha a megfelelő gombokat a megfelelő sorrendben nyomja le, épp annyiszor, amennyiszer kell. Ha jól csináljuk, előjön az EJB (avagy Ed Boon) menü, melyben minden játékban mást találunk. Az első résznél egyebek mellett diagnosztikai teszteket végezhetünk, hibakeresést futtathatunk, vagy megnézhetjük egyes karakterek befejezéseit. A harmadik résznél feloldhatjuk a Galagát, vagy Smoke-ot mint játszható karaktert, az Ultimate MK3-nál pedig a fatalityket, animalityket, babalityket és friendshipalityket figyelhetjük.

A menü aktiválásához egyébként a védekezés gombokat kell nyomkodni a lehető leggyorsabban, méghozzá a következő sorrendben (P1 az egyes játékos, P2 a kettes játékos gombját jelöli):

P1 (x5), P2 (x10), P1 (x2), P2 (x1), P1 (x2), P2 (x3), P1 (x4)

Nehéz lett volna erre segítség nélkül rájönni, a videó készítője is csalt egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)