Hirdetés

Mortal Kombat X - rengeteg javítást hoz az új update

|

A Mortal Kombat XL PC-re való megérkezésével egyszerre futott be a Mortal Kombat X vadonatúj frissítése is, amely számos apróbb változtatást hoz a játékmenetbe.

Hirdetés

Csak egyetlen dolognak örülünk jobban annál, hogy továbbra is készül az új Mortal Kombat film: hogy végre PC-re is megérkezett a Mortal Kombat XL és vele együtt a Xenomorph, Bőrpofa, Bo Rai-Cho, valamint Triborg karaktereket elhozó Kombat Pack 2. 

A stúdió meghallotta a játékosok kérését és bár hatalmas késéssel, de PC-re is elérhetővé tette a Mortal Kombat XL-t, amelyet a portolásban gyakorlott Qloc csapatnak köszönhetünk. A PC-s változattal együtt egy combosabb frissítés is befutott az összes többi platformra, amely temérdek változtatást tartalmaz.

Az első és legfontosabb, hogy javítottak a balance-on, ingyenessé tették a korábban mobiljátékkal megszerezhető tárgyakat, növelték a futás energiaköltségét, változtattak a levegőből intézett támadásokon, valamint a felhozatal összes karakterén végeztek kisebb-nagyobb finomításokat - és ez még mindig csak a változtatások jéghegyének a csúcsa.

A NetherRealm Studios valószínűleg az eddigi legnagyobb patchlistát hozta össze a Mortal Kombat X történelmében, ide kattintva böngészhetitek át a teljeset. Fel a kezeket, ki Mortal Kombatozik még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)