Hirdetés

Mortal Kombat XL - mégis megjelenhet PC-re?

|

A játék dizájnere, Ed Boon a Twitteren indított szavazást arról, hogy milyen újdonságra vágynak legjobban az emberek a Mortal Kombat X-ben. Az egyik válaszlehetőség nagy meglepetést okozott.

Hirdetés

Mi már az Injustice 2-re vagyunk rápörögve, viszont ettől függetlenül a Mortal Kombat X-nek továbbra is rengeteg követője és játékosa van. A sorozat kitalálója, Ed Boon most őket kérdezte meg először arról, hogy mivel is kéne bővülnie a játéknak legközelebb.

Boon egy Twitteres szavazást tett közzé, amelyben három alternatívát kínált a játékosoknak. Az első az volt, hogy a PC-s verziót kompatibilissé teszik a GGPO (Good Game Peace Out) nevű szolgáltatással, ami a lagot hivatott csökkenteni online játékokban. A második opció egy újabb bajnokság elindítása volt, a harmadik pedig az, hogy a kiegyensúlyozzák a karaktereket.

A szavazás időközben már lezárult és 48 százalékkal győzött a lagmentes játék lehetősége, szóval ezúttal a PC-s játékosok örülhetnek a leginkább. Nagyon érdekes azonban, hogy ennél a válasznál az MKXL rövidítés szerepel, ami a Mortal Kombat X új, eddig csak konzolokon elérhető XL változatát takarja. Vajon ez azt jelentheti, hogy érkezik majd egy PC-s port is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)