Hirdetés

Mortal Kombat XL PC - a hétvégén ingyen kipróbálható a béta

|

Aki szeretné megnézni, mennyit javult az online játék az alap Mortal Kombat X-hez képest, az a hétvégén csatlakozhat az MKXL bétájához PC-n.

Hirdetés

Akkor most már kijelenthetjük: a Mortal Kombat XL jön PC-re. Miután délelőtt a SteamDB-n tűnt fel a béta bejegyzése, most a Mortal Kombat X adatlapján jelent meg egy kis üzenet.

Ez alapján bárki, aki szeretne, részt vehet az itthoni idő szerint augusztus 29 19:00-ig tartó bétában, melynek során egyebek mellett az online játékot tesztelik, és várják a visszajelzéseket. A játék kb. 30 GB-ot foglal, és alighanem csak a multiplayer rész érhető el. Külön appként tudjátok letölteni a játék Steam oldaláról, siessetek, hogy minél több időt tudjatok eltölteni vele. Aztán mondjátok el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)