Hirdetés

Most megszerezheted a Final Fantasy XIV-ben a XV legmenőbb verdáját

|

Aki annak idején kihagyta a lehetőséget, most pótolhatja: mindenki begyűjtheti a Regalia járgányt, amiben Noctis és a haverok lazultak.

Hirdetés

Először 2019-ben kerültek be a Final Fantasy XIV-be a XV-ös tartalmak, de csak limitált ideig voltak elérhetőek, így sokan lecsúsztak a kozmetikai extrákról és a  Regalia Type-G verdáról.

Most, hogy a játékostábor tűkön ülve várja az Endwalker megjelenését, a Square Enix úgy döntött, visszahozza az eseményt a kiegészítő érkezéséig hátralévő időre. Aki be akarja szerezni a járgányt, Noctis haját és a többi apróságot, az szeptember 13-án kezdheti a kalandot.

Hirdetés

Ahhoz, hogy részt vehessetek a mókában szükségetek lesz legalább egy LVL50-es Combat Jobra, és teljesítenetek kell a The Ultimate Weapon sztori küldetést (ez a Realm Reborn vége).

Ha ezek megvannak, akkor irány Ul'dah, ahol Kipih Jakkya rátok bízza majd a The Man in Black című küldetést. A sztoriról nem akarunk sokat mesélni, de egy emlékezetes küldetéssor alatt feloldhattok  pár új cuccot.

Csak a küldetések teljesítésével megnyithattok egy új title-t és egy FFXV stílusú felszerelést. Az esemény során összegyűjthettek még bizonyos tokeneket, melyeket beválthattok zenékre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Manderville Gold Saucer is új jutalmakkal vár majd. Az FFXIV kaszinójában gyűjthető MGP-vel vásárolhatjátok meg Noctis hajstílusát (20 000 MGP), a Noctis Triple Triad kártyalapot (10 000 MGP), és a főnyereményt, a Regalia Type-G autót (200 000).

Míg a TT lap elérhető egyébként az év minden részében (csak drágábban), addig a többi apróságot az esemény ideje alatt tudjátok csak behúzni.

Ha mindent be akartok szerezni, akkor szükségetek lesz 230 000 MGP-re, ami elsőre soknak tűnhet, de az FFXIV közösség összerakott egy cuki kis infóképet, ami összeszedi nektek, hogy mennyi MGP-t tudtok begyűjteni a napi és heti "forrásokból". Ezek ismeretében már nem lesz olyan nehéz.

A Final Fantasy XIV x Final Fantasy XV esemény szeptember 13-án délelőtt 10-kor kezdődik, és október 18-án délután 5-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)