Hirdetés

[HW] Motherboard GPU az Nvidiától

|

Motherboard GPU - így hívja az Nvidia az új, integrált grafikus chipet is tartalmazó lapkakészleteit.

Hirdetés

Ezekből az mGPU-kból rögtön négyféle is berobban a piacra. Milyen piacra is? Nos a világon eladott PC-k kb. 60%-ában az Intel grafikus megoldásai adják a képet például - ebből a tortából akar magának minél nagyobb szeletet az Nvidia.
Mindegyik egycsatornás memóriavezérlővel rendelkezik, és DX9-es grafikára képes - ez elég satnyán hangzik mondjuk az erős konkurens Intel G35-höz képest (kétcsatornás memóriavezérlő + DX10) , de majd meglátjuk mit tudnak. Ráadásul ha árban megfelelően alámennek, még egy gyengébb megoldás is sikeres lehet.
A négy modell egy-egy GPU-t és chipsetet egyesít egyetlen lapkává, ezáltal gazdaságosabb gyártani és olcsóbb lehet. A következő összeállításokban várhatóak:

GeForce 7150 + nForce 630i,
GeForce 7100 + nForce 630i,
GeForce 7050 + nForce 630i,
GeForce 7050 + nForce 610i.

Hogy az egyes megoldások mit támogatnak és mire képesek, azt ebben a PDF dokumentumban tekinthetjük meg a többi 6, AMD processzorok alá való megoldás mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)