Hirdetés

[MOVIE] Just Cause

|

Az Eidos újabb trailert adott ki a Just Cause című akció/kalandjátékából, mely szám szerint már az ötödik. A játékban egy különleges katonát alakítunk, melynek erőit az USA titkos kormányügynöksége visszahívja, amely San Esperito korrupt kormányát akarja megdönteni. A megszerzett információk alapján a Dél-Amerikában található államnak rengeteg fegyvere van, mellyel totális pusztítást idézhet elő. A mi feladatunk ezen fegyverek hatástalanítása, hogy megóvjuk a világ békéjét. A játékban több, mint 250.000 hektárnyi terület járható be, igénybevehető több mint 100 különféle jármű egy óriási, gyönyörű világban. Az érdeklődők innen tölthetik a legfrissebb filmet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)