Hirdetés

[MOZi] Fűrész 4, az igaz történet!

|

A Lionsgate stúdió a mai napon pontosította a Fűrész negyedik részének várható tartalmát, miután a film rendezője, Darren Lynn Bousman egyik interjújában szándékosan félre vezette a világsajtót. Íme tehát a valódi történet.

Hirdetés

Először is szögezzük le. Jigsaw és tanítványa, Amanda halott. Miután kiderül, hogy Kerry nyomozót meggyilkolták, két tapasztalt FBI nyomozót, Strahm és Perez ügynököt küldik a helyszínre, hogy segítsék a helyi, kissé kiöregedett nyomozó, Hoffman munkáját és hogy összerakják a tényeket és a puzzle darabkákat. De amikor a SWAT parancsnokot, Rigg-et elrabolták és bevonták a játékba, az utolsó Jigsaw által érintetlen nyomozónak 90 perce van arra, hogy megmentse a régi barátját egy halom csapdán keresztül verekedve magát, vagy szembe kell néznie a halálos következményekkel. Kicsit eröltetettnek tűnik, de hátha valami jó sül ki belőle. Nemsokára a mozikban!

Szerepeljen itt a szereplő lista :)

Tobin Bell : Jigsaw
Scott Patterson : Agent Straum
Betsy Russell : Jill
Costas Mandylor : Hoffman
Lyriq Bent : Rigg
Athena Karkanis : Agent Perez
Justin Louis : Art
Simon Reynolds : Lamanna
Mike Realba : Fisk
Marty Adams : Ivan

saw4.jpg
saw4.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)