Hirdetés

Napi bulvár: Megkéselte anyját a játékot vásárló tizenéves

|

A tinédzser játékot vett, az anyja leszidta, erre megszúrta.

Hirdetés

A hír szerencsére nem itthoni, hanem egészen pontosan Japánból érkezett, Aichi prefektúrából. Február 19-én egy tizennégy éves fiút tartóztattak le, aki egy videojáték megvásárlása miatt kirobbant vitában megszúrta az anyját egy sashimi késsel. Az esetre este fél hat tájban került sor, amikor az ötven éves anya ellenérzését fejezte ki a beszerzéssel kapcsolatban, és elkobozta a játékot.

Erre a gyerek kést ragadott és az anyja hátába szúrta, aki a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett, de annyi ereje még volt, hogy telefonon segítséget tudjon hívni. A helyszínre érkező rendőröknek a bűncselekményt elkövető gyerek azt mondta, hogy "dühös lettem!". És leszúrtad anyádat. Gratulálunk. Ismét egy olyan esettel állunk szemben, amikor lehet pufogtatni a videojáték és az agresszió összefüggését, de feltételezhetően inkább megint egy elkényeztetett gyerek meggondolatlan cselekedetéről van szó. Remélhetőleg lesz ideje elgondolkodni azon, amit tett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)