Hirdetés

Napi büntetés: véletlenül egy League of Legends-karakterhez imádkozott egy idős néni

|

Kínában egy internetkávézó elé tettek ki egy méretes Garen-szobrot, amit egy idős néni valószínűleg egy sokak által tisztelt történelmi személyiséggel tévesztett össze.

Hirdetés

Hamar bejárták az internetet azok a Kínában készült képek, amiken egy idős hölgy füstölőket gyújt és letérdelve imádkozik a League of Legends egyik legismertebb karaktere, Garen szobra előtt. Míg sokan kifejezetten viccesnek találták a tévedését, mások azért megsajnálták.

Amint az egyik, a képeket lehozó kínai weboldal írja, a néni valószínűleg egy ókori hadúrral, Guan Yu-val keverhette össze az internetkávézó elé kiállított Garen-figurát, a tábornokot ugyanis sokan még ma is istenségként tisztelik. Guan Yu, akinek az ábrázolásai (amik közül lejjebb láthattok egyet) a páncélon kívül nagyon nem hasonlítanak Garenre, egyébként a League of Legends egyik vetélytársában, a Smite-ban szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)