Hirdetés

Jön a Nascar Heat Evolution

|

Bár hazánkban nem örvend akkora népszerűségnek a Nascar, mint a tengerentúlon, az mégis sokakat érdekelhet, hogy bejelentettek egy új versenyjátékot, a Nascar Heat Evolutiont, amely erre a sportra fókuszál.

Hirdetés

A hazai Nascar rajongóknak igazán kellemes lesz ez az év, hiszen nem csak a Forza Motorsport 6-hoz kapnak egy ilyen témájú DLC-t, hanem egy különálló versenyjátékra is érdemes odafigyelniük, amely a Nascar Heat Evolution névre hallgat. 

A fejlesztést végző Monster Games közleménye szerint a Nascar Heat Evolution lesz az első Nascar játék, amely a jelenlegi generációs konzolokra készül. Ebben a Nascar Sprint Cup Series sofőrjeivel és verdáival versenyezhetünk 23 licencelt pályán és az ígéretek alapján akár kezdők leszünk, akár hardcore pilóták, az MI és a Speed Rating rendszer alkalmazkodni fog a képzettségi szintünkhöz. A Nascar Heat Evolution ezenfelül tartalmazni fog különböző kihívásokat és egy karrier módot is, amely végigvezeti a játékost a végső 10 futamon, hogy az elnyerje a Sprint Cupot. A bejelentéshez szánt trailert fent tudjátok megnézni!

A társfejlesztő csapat, a Dusenberry Martin Racing azt is beharangozta, hogy egy speciális promóció keretében a Nascar Heat Evolution borítójára az első Toyota versenyző, Carl Edwards kerül: 

A Nascar Heat Evolution megjelenése szeptember 13-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)