Hirdetés

NBA 2K17 - Thierry Henry-val is játszhatunk majd

|

Nem elírás, a legendás futballista nem csak a pálya szélén lesz látható, de játékosként is kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Az NBA 2K franchise soron következő darabjára már nem sokat kell várni, szeptember 20-tól bele is vethetjük magunkat a számos különböző játékmódba.

Az egyik ilyen mód a Blacktop, amelyben utcai pályán játszhatunk 21 pontig tartó laza meccseket - legyen az egy-egyezés, vagy egész pályás öt öt elleni mérkőzés. Ebbe a játékmódba került be Thierry Henry, az Arsenal egykori legendás futballistája, akit a Celebrity kategóriában találhatunk majd meg.

Henry egyébként nagy kosárszurkoló, a San Antonio Spurs hazai meccseit rendszeresen látogatja, a játékban is ott lesz majd a virtuális első sorban. A francia focista nagyon örült annak, hogy játszható karakter lesz a 2K-ben, mert így "kipróbálhatja magát" az NBA legjobbjai ellen.

Mit szóltok, ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)