Hirdetés

A klasszikus NBA Jam már mai csapatokkal is játszható

|

Egy rajongó napjaink legnagyobb sztárjaival bővítette az anno SNES-re megjelent NBA Jamet. De a kosarasok mellett bekerült Harambe is.

Hirdetés

Az 1994-ben SNES-re kiadott NBA Jamet immár a mai csapatokkal is játszhatjuk. Az alkotó Ethan Miller nem csak a friss rostereket, hanem különleges karaktereket is beépített a játékba.

A meghackelt Jambe mind a harminc jelenlegi NBA-csapat bekerült. Miller az NBA 2K17-et vette alapul, és a kosarasokat onnan modellezte, de még a képességeket is a 2K-hez igazította. Az NBA-sztárokon kívül a mémek kedvéért több titkos játékost is belepakolt, így a teljesség igénye nélkül Harambével, Donald Trumppal és Hillary Clintonnal is téphetjük a pixelgyűrűket.

Ha érdekesnek találjátok a régi-új NBA Jamet, ezen a linken tudjátok letölteni. A készítő útmatatót is csatolt hozzá, így elég könnyű működésre bírni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)