Hirdetés

Need for Speed: Edge - jön az új rész, csak nem hozzánk (videó)

|

Bemutatkozott a Need for Speed: Edge vadonatúj trailere, amely alapján akár még ki is próbálnánk a versenyjátékot, csak egyetlen bökkenő van.

Hirdetés

A konzolosok már tavaly év végén bepattanhattak az új Need for Speed kormánya mögé, a PC-s játékosoknak pedig március 17-ig kell várniuk rá, hogy belekóstolhassanak a Ghost Games optimalizált száguldó cirkuszába, van azonban egy olyan cím is a szériában, amiből egyelőre mi kimaradunk. 

Az említett projekt az EA Spearhead és a Nexon Korea ázsiai piacra szánt versenyjátéka, a kizárólag online móddal rendelkező Need for Speed: Edge, amely a FrostBite 3 grafikus motor segítségével mutatja meg az ottani játékosoknak kizárólag PC-n, hogy mire képes. Észak-Korea felhasználóinak számára hamarosan elindul a második zárt béta, március huszadikán számíthatnak rá, nekünk viszont be kell érnünk az alábbi trailerrel:

Egyelőre nincs róla hír, hogy a Need for Speed: Edge nyugaton is bemutatkozhat-e a jövőben, viszont a látottak alapján egy próbát megérne a Rivals és a megszűnt World elegyének tűnő cím. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)