Hirdetés

Need for Speed - új játékmódok jönnek

|

Hamarosan megint egy nagyobb frissítést kap a Need for Speed, ami több multiplayer és egyjátékos játékmóddal bővíti a kínálatot. Más is jön.

Hirdetés

Elképesztő, hogy a Ghost Games mennyi tartalmat pakolt a megjelenésekor még elég szegényes Need for Speedbe. Úgy látszik, megismétlődik az, amit az Evolution a Driveclubbal csinált, és a végére ebből is egy sokkal jobb játék lesz, mint annak idején volt. Igazából már most is jobb.

Szerdán jön a következő frissítés, ami mindenhez ad egy kicsit. A SpeedLists listáin öt, előre kiválaszott verseny szerepel, melyek során más játékosokkal mérkőzhetünk meg valós időben. Minden esemény végén pontokat kapunk az elért helyezésért, és a végén ez alapján alakul ki a ranglista.

A sztori végigjátszása után megnyíló Prestige móddal nehezebb fokozatban játszhatjuk végig a már teljesített versenyeket. Bekerül két új mód is: a Drift Cornersben a driftelésért jár a pont, a Speed Runban pedig a gyorshajtásért. Jön még három új, ezekhez kapcsolódó trófea, illetve innentől minden Daily Challenge teljesítése után kapunk egy decalt a 150-ből. A frissítést április 27-étől lehet majd letölteni, és bár a bejelentést a PlayStation Blogon ejtették meg, PlayStation 4 mellett valószínűleg Xbox One-ra és PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)