Hirdetés

Need for Speed World - Indul a béta

|

Meghívásos alapon zajló bétázással tölthetik a szerencsések a hétvégét.

Hirdetés

Bigheart becenevű olvasónk hozta az örömhírt, miszerint az elsősorban az ázsiai online piac meghódítására készülő Need for Speed World (lánykori nevén Need for Speed World Online) meghívásos bétatesztje március 5-én, pénteken, közép-európai idő szerint este 18:00-kor veszi kezdetét.



Mostanra már elvileg mindenki megkapta erről az értesítést, így ha esetleg jelentkeztetek, de mostanában nem ellenőriztétek elektronikus postaládátokat, úgy ne mulasszátok el most megtenni.
A móka március 8-án, hétfőn, egészen pontosan reggel 8:59-kor ér véget. A fejlesztők arra kérnek minden résztvevőt, hogy ne hallgassa el, amennyiben programhibára bukkanna, jelentsen minden problémát bátran. Azt is nagyra értékelik, ha a rendszeres időközönként befutó, többnyire az átélt élményekre vonatkozó kérdéseket tartalmazó ívet is kitöltik, ami nagymértékben segítené munkájukat.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)