Hirdetés

Need for Speed World Online - Terítéken a kezelőfelület

|

Teljesen lecsupaszíthatjuk a Need for Speed World Online kezelőfelületét az újonnan bevezetett rendszernek köszönhetően.

Hirdetés

A komoly tatarozáson átesett Need for Speed széria online és asztali rendszerekre kihegyezett verziójára hosszú-hosszú hónapokat vagyunk kénytelenek türelemmel várni, ugyanis az ázsiai régióban tavasszal debütáló Need for Speed World Online európai karrierje valamikor télen veszi kezdetét. A hivatalos oldal fellövésekor láthattunk egy semmitmondó előzetest, valamint korábban megemlítették, hogy jövő hónapban technikai tesztelésre bocsájtják. Scott Henshaw producernek köszönhetően sikerült néhány új, kezelőfelületet érintő információt begyűjtenünk.

 

p_nfswo_interface.jpg
 

Újfajta megközelítés (értsd: felhagytak az eddigi NFS szokásokkal) alapján szerkesztették össze a versenyjáték információs panelhalmazát, melynek legfőbb tulajdonsága, hogy minden egyes kijelzőt, mutatót egyéni elgondolás szerint pakolhatunk ide-oda képernyőnkön. A kifejezetten PC-kre kialakított rendszernek köszönhetően akár teljesen lecsupaszított felületek mellett száguldozhatunk, vagy ha kedvünk tartja, akkor szórakozhatunk az áttetszőség, a felbukó, beugró ablakok és kijelzők tulajdonságainak állítgatásával. Scott Henshaw ezenkívül hozzátette, elérkezett az ideje, hogy minden felhasználó egyéni belátása szerint alakíthassa választott játéka kezelőfelületét, illetve annak elemeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)