Hirdetés

Need for Speed World Online - honlapszemle

|

Fellőtték a Need for Speed World Online honlapját. Igaz egyelőre csak kínai nyelven, de egyszer érdemes ránézni.

Hirdetés

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Need for Speed World Online honlapját már bárki megnézheti. Sajnos aki nem vágja a kínait annak viszonylag nehéz lesz bármit is elolvasni az ott található információkból. Szakértőink többórás kísérletezés után egy szösszenetnyi videót sikeresen megtekintettek, de  a nagy örömmámorban mindenki elfeledte, hogy melyik gombra kattintva jött elő. Mondjuk nincs sok, tehát igazi versenyszellemmel rendelkezők kattingassanak bátran. Aki viszont nem érez magában elég erőt, annak javasoljuk a translate.google.com weboldalt, ami hellyel közzel megbirkózik a magyarítással. Hajrá, Need for Speed fanok, katt ide!

 

nfsonline.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)