Hirdetés

Nem hiszed el, milyen kevés adat került a Call of Duty: Modern Warfare 2 lemezeire

|

Az Activision megoldása felveti a kérdést, hogy mi szükség még egyáltalán a dobozos kiadásra.

Hirdetés

Egyelőre nehéz megjósolni, hogy meddig maradnak még velünk a dobozos játékok, ugyanis egyrészt ha csökkenő mértékben is, de továbbra is van igény a kézzelfogható kiadások iránt, másfelől pedig a játékok jelentős hányada még mindig kényelmesen elfér a Blu-ray lemezen, így a telepítés megoldható a korongról, és csupán a tartalmi frissítéseket és a javításokat kell lehúzni a netről. Mindazonáltal tagadhatatlanul nő azon, jellemzően AAA kategóriás alkotások száma, amelyek egyre nagyobb mértékben támaszkodnak az installálás során a netkapcsolatra.

Utóbbiak közé tartozik az elmúlt néhány évben óriási helyigénye miatt hírhedté vált Call of Duty széria is, amelynek legújabb részével minden korábbinál messzebbre ment az Activision. A Modern Warfare 2 lemezére írd és mondd, összesen 70 MB-nyi adatot sikerült feltuszkolnia.

Hirdetés

Erre a felismerésre jutottak azok a megrökönyödött játékosok, akik már átvehették megrendelt példányaikat. Természetesen a kampányt és a hivatalosan holnap elrajtoló multiplayert is magába foglaló játék ennél jóval terjedelmesebb, 150 GB-ot nyom a mérlegen a novemberben érkező Warzone 2.0 nélkül.

Ezzel a megoldással Activision elsősorban azokat a vásárlókat bünteti, akik lassú internetkapcsolattal rendelkeznek, és akiknek esetleg még adatkorláttal is számolniuk kell. De az értelmetlen pazarlás is magyarázatra szorul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)