Hirdetés

Neverwinter - már biztosan jön PS4-re

|

Megérkezett a hivatalos megerősítés a Neverwinter PS4 portjával kapcsolatban, és már egy trailert is kaptunk hozzá.

Hirdetés

Ahogy azt korábban már sokan sejtették, a Neverwinter tényleg jön PlayStation 4-re, érkezett a megerősítés a Sony blogján keresztül. Ha minden a fejlesztők tervei szerint halad, akkor a népszerű MMO már idén nyáron játszható lesz a Sony konzolján.

A bejelentés szerint a program ugyan nem tartalmazza a cross-play funkciókat, de legalább teljesen ingyenesen játszható lesz, ami azt jelenti, hogy még PS Plus előfizetés sem kell majd hozzá.

Amikor a Neverwinter PlayStation 4-re is befut, akkor már a bővített verzióval érkezik a konzolra, azaz minden eddig megjelent kiegészítővel, kalandmodullal és extra kaszttal együtt.

Egy pici keserűség azért belekerült az örömhírbe, mivel hiába van bármilyen csodás-mesés karakteretek a PC-s accountotokon, azt nem fogjátok tudni átvinni PS4-re (legalábbis a megjelenéskor). Mindenki tiszta lappal indul majd. Azért ennyi belefér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)