Hirdetés

NFS: Undercover - Exclusive G-Mac Trailer

|

Hivatalos, exkluzív kedvcsináló érkezett az EA Black Box legénységétől, melyben a játék egyik szereplőjét, G-Macet ismerhetjük meg.

Hirdetés

Novemberi megjelenésig már nincs sok hátra, az EA Black Box viszont továbbra sem hajlandó hivatalos gameplay videót közölni az új irányt vett Need for Speed-ből, az Undercoverből, mely az előzetesen látott kamerás felvételek alapján talán érthető is. A fizikát és a törést teljesen mellőzö alkotás ezúttal egy élőszereplős, történetorientált verzióval próbálkozik, így elhagyva a zárt pályákat és a tunningolást ismét egy fiktív városban okozhatunk majd kavarodást és törhetünk borsot a rendőrök orra alá. A mostani kedvcsinálóban G-Mac mutatkozik be, aki egy korábbi ex-zsaruként a jelenlegi csapat vezetőjeként ténykedik.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)