Hirdetés

Nicole Kidman, a More Brain Trianing kampány arca

|

Sokan úgy gondolják, hogy a Nintendo DS komolytalan konzol. Ennek ellentmond, hogy az összes létező piacon magasan vezeti az eladásokat: a két képernyőt jól kihasználják azok a játékok, amelyeknél nem a grafika a "minden".

Hirdetés

Ezek közül is az egyik legnépszerűbb Dr Kawashima: How Old is Your Brain? című játéka. Aki nem ismerné, ez egy agytornáztató játék, amelyet még maga Jessica Alba is játszik. Most a legújabb változattal Európát is meg akarja hódítani a Nintendo. Ehhez nem kisebb személyt, mint az Oscar-díjas Nicole Kidmant "szervezték" be, aki mind az európai nyomtatott, mind a TV-reklámokban szerepelni fog az új változatot, a More Brain Training című DS játékot népszerűsítve. Nicole Kidman azt nyilatkozta: "Hamar rájöttem, hogy a DS Brain Training programját használva frissen, fiatalon tarthatom az agyamat, és ez igen fontos számomra".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)