Hirdetés

NieR: Automata - rengeteg új képet kaptunk, nézzétek meg!

|

A NieR sorozat következő részéről futott be egy nagy rakás screenshot, melyektől csak még izgatottabban várjuk a megjelenést.

Hirdetés

A 2015-ös E3 óta nem sokat hallottunk az akkor bejelentett NieR folytatásról. A Square Enix és a Platinum Games ma megtörte a csendet, és kiadott egy kazal képet. Ha nem ismernénk a szériát, akkor a képek alapján lazán a Bayonetta jutna eszünkbe. Ez persze nem gond.

Mivel a tavalyi bejelentés meglehetősen régen volt, ezért idézzük is fel gyorsan, amit láttunk már a játékból. Még 2015. októberében kaptunk egy játékmenet bemutatót, amiben az egyik főszereplő kaszabolta le a furábbnál furább ellenfeleket.

A ma érkezett screenshotokon több szereplőt is láthatunk, válogatott környezetben, még nagyobb szörnyetegek ellen.

Sajnos a sztoriról és a játékmenetről még mindig keveset tudunk, de ha minden pillanata olyan dögös lesz a játéknak, mint a lenti képek, akkor talán nem is fog minket annyira érdekelni a történet.

A NieR videóinak leírása között korábban fel-fel bukkant egy 2016-os megjelenési dátum, de azóta ezeket eltüntették. Reméljük, hogy ez nem egy hatalmas csúszást jelez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)