Hirdetés

A Nier: Automatában is megtaláljuk a Final Fantasy XV egy kis darabját

|

Az elkövetkezendő időszakban érkező két nagy japán RPG ugyan egymással versenyez, de a közös kiadó okán egy kis darab Final Fantasyt is megtalálunk a Nier: Automata világában.

Hirdetés

Bár a Nier: Automata készítői látszólag egy elég érdekes világot alkotnak, a szintén a Square Enix kiadásában hamarosan megjelenő Final Fantasy XV-re is kikacsint a Platinum Games. Ezt mutatja be a Nier legújabb trailere, amin karakterünk az új FF főhőséhez egészen hasonlóan harcol.

A Platinum játékának egyik helyszínén ugyanis megtalálhatjuk az Engine Swordot, ami a jövő héten megjelenő Final Fantasy XV főhőse, Noctis kardja. De ahogy a fenti videóban láthatjátok, nem csak magát a fegyvert vehetjük tőle kölcsön jövő év elején, hanem a harcmodorának nélkülözhetetlen részét képező teleportálós képességet is. Az új Final Fantasyvel ellentétben egyébként, aminek a PC-s változata még a levegőben lóg, a Nier: Automata PlayStation mellett biztosan megjelenik számítógépekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)