Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - hamarosan itt a NieR: Automata demója, új trailer is érkezett

|

A NieR: Automata sem maradhatott ki a PlayStation Experience műsorából, az új trailer mellett pedig a játék demójáról is befutott egy kiváló hír.

Hirdetés

A PlayStation Experience-en természetesen előtérbe kerültek azok a játékok, amik valamilyen szintű exkluzivitást élveznek a Sony konzolján, így a PS4 mellett csak PC-re megjelenő NieR: Automata is a színpadi show egyik programpontja volt.

A Platinum Games és a Square Enix koprodukciójában készülő játék legújabb trailere megmutatott néhány olyan érdekes játékmechanizmust is, mint az oldalsó és a váll feletti nézet jelenléte, vagy a hősünk mellett lebegő segítő androidok használata. De az emellett rendkívül látványosnak is bizonyuló előzetesen túl a Sony munkatársai azt az apró, ám annál örömtelibb hírt is elejtettek, miszerint az "elkövetkezendő hetekben" felkerül a PlayStation Networkre a Nier: Automata demója.

Ti kipróbáljátok majd a Nier folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)