Hirdetés

A héten lesz a következő Nintendo Direct

|

A Nintendo holnap megtartja a következő Nintendo Direct előadását, amelynek középpontjában a Nintendo 3DS áll majd. Nem az NX iránt érdeklődőknek való alkalom ez.

Hirdetés

Nagyon szeretnénk már, ha a Nintendo abbahagyná a titkolózást és végre hivatalosan is lerántaná a leplet új konzoljáról, az NX-ről, ám erre a legközelebbi Nintendo Directen sem fog sor kerülni, ezt külön leszögezte a kiadó a közleményben.  

Az új Nintendo Direct legfőképpen a Nintendo 3DS-re fókuszál és szeptember elsején, csütörtökön, hazai idő szerint 16:00 órától figyelemmel követhetjük majd Twitchen keresztül, hogy mit szeretne nekünk mondani a vállalat a kézikonzoljával és az arra a közeljövőben megjelenő játékokkal kapcsolatban. 

Valószínűleg láthatunk majd olyan már bejelentett 3DS-es játékokat, mint a Pokémon Sun and Moon és a Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice, de bizonyára jelentenek majd be újakat is. Jó eséllyel az új, "Galaxy-stílusú" 3DS XL-t is mutogatják majd kicsit, így ha kíváncsiak vagytok az elhangzottakra, kövessétek velünk holnap a streamet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)