Hirdetés

Nintendo Switch - ilyen lesz az új Nintendo konzol

|

Egy három perces videóban mutatják be, hogy a korábban Nintendo NX néven emlegetett gép mit tud. Semmihez nem fogható.

Hirdetés

A Nintendo világa egy külön világ. A Wii U-ra és 3DS-re érkező játékok jelentősen eltérnek attól, amit a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok kapnak, és a cég konzoljai minden alkalommal tartogatnak valami különlegességet, érdekes funkciót, mely megkülönbözteti őket a konkurensektől.

A Nintendo Switch egy hibrid gép lesz, mely egyaránt funkcionál hordozható és otthoni konzolként. Két oldaláról leszerelhetők a távirányítóként is működő irányítógombos panelek, gyakorlatilag tabletté alakíthatjuk. A két panel használható két külön kontrollerként. Nézzétek meg a fenti videót, abból mindent megtudhattok arról, hogyan néz ki pontosan, hogyan működik. Hamarosan további infókkal jövünk.

A konzol jövő márciustól lesz kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)